Základem našeho moštu jsou jablka z chemicky neošetřovaných malých sadů, které dotvářejí chráněný ráz krajiny Bílých Karpat. Za studena lisovaná, čistá, neředěná a šetrně pasterizovaná jablečná šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, navinule sladkou chutí.
Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy. Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.
Složení 100 % jablečný mošt v BIO kvalitě.
Skladování
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.