Základem našeho moštu jsou jablka z malých sadů, které dotvářejí chráněný ráz krajiny Bílých Karpat. Za studena lisovaná, čistá, neředěná a šetrně pasterizovaná jablečná šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, navinule sladkou chutí. Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy. Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje.
Sirup vyrobený z výtažku zázvoru a z třtinového cukru, pasterovaný. Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludečních, cestovních a těhotenských nevolnostech. Snižuje cholesterol, stimuluje krevní oběh a podporuje redukci váhy. Všechny suroviny byly vypěstovány a zpracovány podle pravidel ekologického zemědělství. Doporučené ředění je 1:10.
ZIMNÍ TIP: Mošt ohřejte na maximálně 50°C, přidejte zázvorový sirup nebo trojkombinaci koření (hřebíček-skořice-badyán). Dospělí si mohou vylepšit chuť kapkou alkoholu. Konzumujte v kruhu rodiny a užívejte zimu v novém roce 2022 !
Složení
Mošt - 100 % jablečný mošt. Sirup - Třtinový cukr BIO - 57%, vodní výtažek ze zázvoru BIO - 41%, citron BIO, kyselina citrónová.
Skladování
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.